Medlem

Uppvidinge Riksteaterförening har idag över 300 medlemmar. Som medlem får du rabatt på våra föreställningar och i samband med årsmötet i februari/mars bjuds du på en gratis musik- eller teaterföreställning. Varje år arrangerar vi också en teaterresa.

Genom att bli medlem stödjer du det lokala kulturlivet  i Uppvidinge och bidrar till att vi även i framtiden kan erbjuda Scenkonst för alla – överallt.

Som medlem i en riksteaterförening blir du också innehavare av medlemskortet Scenpass Sverige. Med detta kort får du rabatterade biljetter på många scener över hela landet. Du får också mycket information och nås av speciella erbjudanden. Du bor också förmånligt på Best Western Hotels, så kom ihåg att ta med ditt Scenpass nästa gång du ska resa.

Medlemskapet är personligt och gäller ett år från dagen det löses.

Årsavgiften är 150 kronor för ordinarie medlem; för familjemedlem kostar det 80 kronor. Är du under 26 år är avgiften endast 50 kronor.

Är du intresserad av att bli medlem?

Kontakta Gun Fagerlund på telefonnummer 070 3351012

eller

fyll i följande formulär:

Klicka här för att bli medlem direkt

Glöm inte att ange Kronobergs län under region/län samt Uppvidinge Riksteaterförening under Riksteaterförening när du anmäler dig på nätet.